Folie aanbrengen op drukwerk

Met foliedruk geeft u uw drukwerk een onderscheidende, luxueuze uitstraling.

Door middel van cliché brengen wij een dunne laag folie aan op papier of karton. Goud en zilver zijn de meest gekozen kleuren, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Foliedruk wordt veel gebruikt om een document extra waarde te geven, zoals bij een certificaat, oorkonde of exclusieve uitnodiging.

Bij Flevodruk Harlingen hebben we ruime ervaring in foliedruk en werken we met geavanceerde apparatuur. Zo bent u verzekerd van hoogwaardig en precies drukwerk met een unieke uitstraling. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor foliedruk op uw drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

Voorbeeld van het aanbrengen van folie op drukwerk

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Zo valt uw product direct op.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl