Vanaf oplage 1

Hardcover boek drukken

Als u uw boek heeft geschreven en op zoek bent naar een betrouwbare drukkerij en uitgeverij voor uw hardcover boek, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben jarenlange ervaring met het drukken van hardcover boeken en staan garant voor kwaliteit.

Onze drukkerij bestaat al sinds 1852 en we weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw boek volledig naar uw wensen te drukken. We begrijpen dat u er veel tijd en liefde in heeft gestoken en dat drukken meer is dan alleen het afdrukken van tekst.

Bij ons kunt u uw hardcover boek al laten drukken vanaf één exemplaar en we draaien onze hand ook niet om voor grote oplages. Wij bieden altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele drukkerij en uitgeverij voor uw hardcover boek, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw hardcover boek zelf uitgeven?

Heeft u nog geen uitgever van uw boek? U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeefvak. Maar we nemen het totale traject van uitgeven ook graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ps: Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u altijd een gratis proefboek ter beoordeling!

Bekijk ook eens

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Een bijzondere drukopdracht: een fraaie Japanse bijbel met vergulde snedes in luxe zwarte leren band.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl