Vanaf oplage 1

Hardcover boek drukken

U bent klaar met het schrijven van uw boek en wilt het nu graag laten drukken? Als drukkerij én uitgeverij van boeken dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.

Hardcover boeken drukken wij al sinds 1852 in onze eigen drukkerij. Door onze jarenlange kennis en ervaring van boeken begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw boek volledig naar wens te laten drukken.

U heeft er immers veel tijd en liefde ingestopt, dus doen wij dat ook! Uw hardcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor grote oplages draaien wij onze hand niet om. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Uw hardcover boek zelf uitgeven?

Heeft u nog geen uitgever van uw boek? U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeefvak. Maar we nemen het totale traject van uitgeven ook graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ps: Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u altijd een gratis proefboek ter beoordeling!

Bekijk ook eens

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl