Gratis stansvorm en opmaak document

Voorbeeld van een stansvorm die gebruikt wordt voor drukwerk

Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.

Staat uw stansmes er niet tussen? Wij hebben meerdere stansmessen op voorraad in meerdere maten. Laat ons uw voorkeur weten dan kijken wij of er een beschiktbaar stansmes is!

  • Mappen (divers)
  • Vrije vormen: deurhangers, hartvorm, tekstballon
  • Display
  • Koffer
  • Pillowpack
  • Wijndoos
  • Puzzel
  • Draagtas

Kies een stansmes uit onderstaande caroussel en laat ons uw keuze weten. Wij sturen u vervolgens een link toe waar u een PDF en het Indesign bestand kosteloos kunt downloaden.

Vraag en antwoord stansvormen

Bekijk ook eens

Wijndozen bedrukken met uw logo, huisstijl en een persoonlijke tekst? Dat kan bij Flevodruk Harlingen!
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Lees hier meer over de aanleverspecificaties voor kranten, boeken of ander drukwerk.
Het liefst komen we persoonlijk bij u langs of nodigen we u uit bij ons aan zee, maar u kunt ook bellen, mailen of het contactformulier invullen!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl