Japanse bindwijze

De Japanse bindwijze is een mooie en opvallende manier om een boek of brochure te binden. Bij deze bindwijze worden de vellen aan de voorkant gevouwen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar maakt het boek ook steviger en duurzamer.

De Japanse bindwijze wordt vaak gebruikt voor boeken, tijdschriften, fotoalbums en andere soorten drukwerk waarbij een bijzondere uitstraling gewenst is. Het is een arbeidsintensieve bindwijze, maar het resultaat is dan ook bijzonder fraai.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Zo valt uw product direct op.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Binnen 2 uur ontvangt u een offerte op maat! Altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Bereken hier direct uw prijs!
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl