Japanse bindwijze

De Japanse bindwijze is een mooie en opvallende manier om een boek of brochure te binden. Bij deze bindwijze worden de vellen aan de voorkant gevouwen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar maakt het boek ook steviger en duurzamer.

De Japanse bindwijze wordt vaak gebruikt voor boeken, tijdschriften, fotoalbums en andere soorten drukwerk waarbij een bijzondere uitstraling gewenst is. Het is een arbeidsintensieve bindwijze, maar het resultaat is dan ook bijzonder fraai.

Bekijk ook eens

Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Het liefst komen we persoonlijk bij u langs of nodigen we u uit bij ons aan zee, maar u kunt ook bellen, mailen of het contactformulier invullen!
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl