Boek kartonneren

Voorbeeld van een gekartonneerd boek

Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.

De rug van het boek kan worden bekleed met linnen, maar kan ook openblijven. Het is maar net welk effect je wilt creëren. Door middel van schutbladen wordt het bord bevestigd op het boekblok, daarna wordt het boek gesneden. Meerdere versies zijn mogelijk.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Wij zijn specialist in het bedrukken van labels. We werken met de modernste druktechnieken en bieden zeer scherpe tarieven!
De Leporello is populair wanneer er veel informatie op een compacte manier moet worden gepresenteerd.
Bent u op zoek naar unieke en opvallende hangtags voor uw producten?
Ontdek het prachtige eiland Terschelling met de fiets- en wandelkaart, die bekend staat als de mooiste kaart die er is.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl