Verpakking bedrukken

Uw product op eigen, unieke wijze verpakt. Van eenvoudige verpakkingen tot exclusief maatwerk, altijd passend binnen uw budget.

Uw verpakkingen bedrukken?

Droomt u er ook van om uw product op een eigen, unieke manier te verpakken? Bij Flevodruk Harlingen bedrukken wij uw verpakking (van golfkarton) helemaal naar wens, passend bij het product en de huisstijl. Voor ieder budget bieden wij een geschikte oplossing. Of het nu gaat om een eenvoudige verpakking met gepersonaliseerde opdruk of een maatwerk verpakking die uw stoutste dromen overtreft, wij regelen het voor u. Daarnaast zijn wij specialist in het ontwikkelen en produceren van doosjes.

Voorbeeld van een verpakking die bedrukt is door Flevodruk Harlingen

Overtuig uw klant in 5 seconden

De beslissing om tot aankoop over te gaan is in 5 seconden gemaakt. Dat de verpakking van uw product daar een belangrijke rol in speelt, zal dan ook geen verrassing zijn. U heeft waarschijnlijk veel tijd en moeite in uw product gestopt, dan is het toch zonde als het niet volledig wordt afgemaakt? Geef uw product daarom de finishing touch die het verdient.

Eindeloze mogelijkheden

Vrijwel iedere verpakking is uniek. Uniek in vorm, materiaal, ontwerp en bedrukking. Misschien weet u al precies hoe de verpakking van uw product eruit moet komen te zien. Maar wij denken ook graag met u mee. Vanuit praktisch oogpunt, is het haalbaar/mogelijk? Maar ook vanuit creatief oogpunt, door toepassing van de nieuwste materialen en druktechnieken.

Cacheren op karton

Drukwerk plakken op karton noemen we cacheren. Op deze manier kan je hele stevige en mooie verpakkingen maken. Klik hier voor meer informatie over deze inspiratiebox.

Bekijk ook eens

Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl