Verpakking bedrukken

Bij ons kunt u uw verpakking laten bedrukken op een eigen, unieke wijze. Of u nu kiest voor eenvoudige verpakkingen of exclusief maatwerk, wij zorgen ervoor dat het binnen uw budget past. Wij denken met u mee en geven advies over de mogelijkheden voor het bedrukken van uw verpakking, zodat uw product perfect tot zijn recht komt.

Uw verpakkingen bedrukken?

Als producent van verpakkingen in de Noord-Nederlandse regio, bieden wij u de mogelijkheid om uw verpakkingen te bedrukken met de nieuwste technieken en hoogwaardige inkten. Zo krijgt uw verpakking de uitstraling die het verdient. Ons team van experts denkt graag met u mee over de beste oplossing voor uw verpakkingsbehoefte en helpt u bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw verpakking op maat.

Voorbeeld van een verpakking die bedrukt is door Flevodruk Harlingen

Overtuig uw klant in 5 seconden

Wist u dat de beslissing om een aankoop te doen al binnen 5 seconden wordt gemaakt? Daarom is het belangrijk om te zorgen dat uw productverpakking opvalt en een blijvende indruk maakt. U heeft vast veel tijd en moeite in uw product gestoken, dus waarom zou u niet dezelfde aandacht besteden aan de verpakking? Geef uw product de finishing touch die het verdient en kies voor een op maat gemaakte verpakking die uw merk en product tot leven brengt. Bij Flevodruk Harlingen helpen we u graag bij het ontwikkelen van de perfecte verpakking die bij uw product en budget past.

Ontdek eindeloze mogelijkheden voor uw verpakking

Elke verpakking is uniek in vorm, materiaal, ontwerp en bedrukking. Misschien heeft u al een duidelijk beeld van hoe de verpakking van uw product eruit moet zien. Maar wij denken ook graag met u mee. We houden rekening met praktische haalbaarheid, maar bieden ook creatieve oplossingen door het gebruik van de nieuwste materialen en druktechnieken. Samen realiseren we uw ideale verpakking die uw product de presentatie geeft die het verdient.

Cacheren op karton

Cacheren is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar stevige en kwalitatieve verpakkingen. Hierbij worden drukvellen op karton geplakt, waardoor er een solide en duurzame constructie ontstaat. Of het nu gaat om luxe verpakkingen voor cosmetica of om stevige dozen voor logistieke toepassingen, cacheren biedt eindeloze mogelijkheden. Bij Flevodruk Harlingen hebben we jarenlange ervaring in het cacheren van diverse materialen en het maken van hoogwaardige verpakkingen op maat.

Bekijk ook eens

Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl