Bureaulegger bedrukken

Bureauleggers zijn handig en efficiënt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u dé bureaulegger krijgt die u wilt!

Handig in gebruik en sfeervol op ieder bureau. De bureaulegger mag op uw werkplek zeker niet ontbreken! Wij drukken uw bureaulegger - ook wel onderlegger genoemd - in een mooie en goede beschrijfbare kwaliteit.

Maak tijdens een telefoongesprek makkelijk en snel aantekeningen of gebruik uw bureaulegger als memoblok. Uw bureau ligt nooit meer bezaaid met allerlei losse briefjes en zoeken tussen al die gekleurde post-its hoeft ook niet meer!

Huisstijl en professionele designs

Wij kunnen uw bureaulegger helemaal maken zoals u wilt, inclusief een prachtig design. Zo kunt u uw bedrijf, reclame-uiting en iedere boodschap, duidelijk en helder laten zien. Natuurlijk wel met stijl. Dus, niet té opvallend, maar precies aansluitend op uw wens. Handig om te weten: vrijwel alle ontwerpen voeren wij uit met een overzichtelijke jaarkalender! Ook heeft u voldoende ruimte voor uw laptop of toetsenbord en natuurlijk is er ook plaats voor... een kop koffie!

Uw bureaulegger helemaal op maat

Standaard maken wij bureauleggers van 25 tot 30 vellen die boven of onder zijn gelijmd op een stevig onderbord. Het formaat is doorgaans altijd A2. Het voordeel van Flevodruk is dat wij uw bureaulegger helemaal op maat maken. Wat u ook wilt, wij maken dé bureaulegger die helemaal past bij uw stijl en wensen.

Dus wilt u liever een ander formaat, meerdere papiervellen en een eigen design? Laat het ons weten!

Bekijk ook eens

In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Een mailingkaart drukken en direct naar uw (potentiële) klanten versturen? Kies voor Flevodruk Harlingen! Wij staan garant voor de beste kwaliteit!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl