Bureaulegger bedrukken

Wilt u uw werkplek nog praktischer maken?

Laat dan bij Flevodruk Harlingen uw eigen bureaulegger bedrukken. Naast dat het handig is voor notities tijdens telefoongesprekken, zorgt een bedrukte bureaulegger ook voor een professionele uitstraling op uw bureau.

Bij ons kunt u uw bureaulegger volledig naar eigen wens ontwerpen en bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo of huisstijl laten terugkomen op de onderlegger. Wij drukken uw bureaulegger in de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat deze goed beschrijfbaar is.

Kies voor een bureaulegger van Flevodruk Harlingen en u heeft altijd een mooi en praktisch hulpmiddel op uw bureau.

Huisstijl en professionele designs

Wij kunnen uw bureaulegger helemaal maken zoals u wilt, inclusief een prachtig design. Zo kunt u uw bedrijf, reclame-uiting en iedere boodschap, duidelijk en helder laten zien. Natuurlijk wel met stijl. Dus, niet té opvallend, maar precies aansluitend op uw wens. Handig om te weten: vrijwel alle ontwerpen voeren wij uit met een overzichtelijke jaarkalender! Ook heeft u voldoende ruimte voor uw laptop of toetsenbord en natuurlijk is er ook plaats voor... een kop koffie!

Uw bureaulegger helemaal op maat

Op zoek naar een bureaulegger die helemaal bij uw wensen past? Bij Flevodruk Harlingen maken we bureauleggers op maat. Standaard bieden we bureauleggers aan met 25 tot 30 vellen, gelijmd aan een stevig onderbord en in het doorgaans A2 formaat. Maar het voordeel van Flevodruk is dat we uw bureaulegger volledig op maat kunnen maken. Of u nu een ander formaat wilt, meer papiervellen of een eigen design, wij zorgen ervoor dat u dé bureaulegger krijgt die helemaal past bij uw stijl en wensen.

Bekijk ook eens

In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Een mailingkaart drukken en direct naar uw (potentiële) klanten versturen? Kies voor Flevodruk Harlingen! Wij staan garant voor de beste kwaliteit!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl