Mailingkaart drukken

U wilt een gepersonaliseerde mailingkaart naar uw (potentiële) klanten sturen en zoekt een drukkerij die voor u het drukwerk en de verzending verzorgt?

Flevodruk Harlingen is uw betrouwbare partner in kwaliteitsdrukwerk voor een aantrekkelijke prijs. Vandaag besteld, betekent vaak morgen al bij uw klanten op de deurmat!

De mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde mailing zijn vrijwel eindeloos. We zorgen altijd voor de mooie, heldere kleuren waardoor het ontwerp volledig tot recht komt. De mailing kan afgewerkt worden met laminaat, rillen of stansen en vouwen, eventueel afgewerkt met geperforeerde sluitzegels. Bij twijfel laten we u graag een aantal voorbeelden zien, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is en de juiste keuze kunt maken. Ons doel is pas bereikt als uw mailingkaart een goede opvolging krijgt, dus wij denken graag met u mee.

Kwaliteit gegarandeerd

Omdat wij uw drukwerk in eigen beheer drukken, waarborgen we de hoge kwaliteit en kunnen we altijd razendsnel leveren. Bent u nieuwsgierig naar ons 'machinepark', dan leest u hier meer over onze druktechnieken. Maar u bent ook van harte uitgenodigd om eens een kijkje achter de schermen te nemen. We leiden u graag rond.

Tips voor een goede mailingkaart

  • Bedenk vooraf goed wat het doel is van uw mailingkaart en pas uw ontwerp daarop aan.
  • Zorg voor mooi beeldmateriaal en een prikkelende tekst.
  • Zorg voor een goed en foutloos adressenbestand (wij kunnen uw mailing direct personaliseren).
  • Spreek de geadresseerde persoonlijk aan, uw mailingkaart moet aanspreken.
  • Kies een goed moment om uw mailing te versturen.

Bekijk ook eens

Handig in gebruik en sfeervol op ieder bureau. De bureaulegger mag op uw werkplek zeker niet ontbreken! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl