Stickers laten maken

Stickers nodig met een eigen logo? Op iedere maat en in iedere vorm leveren wij stickers. Glanzend of juist op mat materiaal gedrukt of geprint. Afgewerkt met lak of laminaat. Vanaf oplage 1 of gepersonaliseerd.

Niets is ons eigenlijk te gek, de mogelijkheden voor stickers zijn onbeperkt. Repacklabels op maat, met meerdere etiketten op 1 vel nodig voor een snelle verwerking? Voor iedere stickeroplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Voor de beste prijs uw stickers met logo leveren is ons dagelijks werk.

Bekijk ook eens

Op zoek naar een ronde sticker klein of groot? Wij maken de mooiste ronde stickers in allerlei verschillende diameters.
Wilt u stickers bedrukken met een eigen logo? Informeer dan hier naar de mogelijkheden en ontvang binnen 2 uur al een offerte!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl