9 augustus 2023

Drukwerk met een eigen gezicht

Een leuk artikel in PRINTmatters, waarin ook Flevodruk Harlingen een rol speelt met een Eyecatcher.

In PRINTmatters delen we graag kennis. Kennis waarmee je klanten nog beter kunt adviseren, de bedrijfsefficiency kunt verbeteren of om te inspireren. Dit keer: IGEPA over papier en veredeling.

De structuur, kleur en tactiliteit van een papiersoort geeft een beleving aan je drukwerk. Daarnaast zorgt veredeling voor de mogelijkheid om je publicatie nog meer cachet te geven. Er zijn talloze technieken om het drukwerk een eigen gezicht te geven. Meerwaarde toevoegen. Dat kan door middel van de juiste keuze van de materialen en bijzondere bindtechnieken, zoals het toevoegen van uitslaanders (gevouwen pagina), stofomslagen, halve of kwartpagina’s, inserts, enz. Denk ook aan de vele visuele effecten die de zintuigen prikkelen, zoals een laminaat of spot UV-lak.

Daarnaast kun je nog meer accenten leggen met veredeling: kleur op snede, gebruik van folies, laserstansen en pregen. Ook het verwerken van QR-codes die verwijzen naar het virtuele traject online. Het is maar een kleine greep van de vele mogelijkheden die bijdra gen aan de belevenis van fabuleuze publicaties. We geven twee voorbeelden van eyecatchers in drukwerk.

LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl