Labels bedrukken

Flevodruk Harlingen is specialist in het bedrukken van hangtags, er is volop kennis in huis. Wij drukken labels met de modernste druktechnieken, in offset- en digitaal van ongekende kwaliteit. In alle kleuren formaten en materialen kunnen wij ook uw hangtags drukken. 

Kartonnen labels bedrukken

Wij maken de mooiste kartonnen labels voor verpakkingen, kleding of bijvoorbeeld voor om een fles. Labels van karton kunnen wij voorzien van een boorgat en indien nodig voorzien van een touwtje of elastiek zodat u ze gemakkelijk aan uw product kunt hangen. Vierkante labels of in een speciale vorm, alles is mogelijk.

Labels die bedrukt kunnen worden bij Flevodruk Harlingen

Kraft labels bedrukken

Kraft labels zijn gemaakt van meestal bruin karton. Ook krijgen ze vaak de benaming zandkleur mee. Kraftlabels zijn extra stevig en hebben een natuurlijke uitstraling. Dit extra stevige karton is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kleding labels.

Hangtags bedrukken

Een hangtag is een label, meestal van karton, aan een touwtje. Een label nog hangend aan een touwtje of elastiek nodig? Wij maken uw hangtags geheel naar wens, in iedere maat of vorm en kleur. Een hangtag kan gebruikt worden voor vele producten, zoals bijvoorbeeld een fles. Ook kunnen wij kleine boekjes drukken als hangtag. Handig voor een gebruiksaanwijzing of voor aan een fles.

Deurhanger bedrukken

Deurhangers, wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u een reclamemiddel of relatiegeschenk zoekt. En juist dat maakt het zo'n geschikt middel. Geef eens iets anders weg dan een standaard fles wijn of kalender, en kies voor een deurhanger.

Bekijk ook eens

Kartonnen labels laten bedrukken? Wij maken de mooiste labels voor verpakkingen, kleding of bijvoorbeeld voor een fles.
Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!
Deurhangers drukken? Flevodruk Harlingen drukt uw deurhangers in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl