Labels bedrukken

Flevodruk Harlingen is specialist in het bedrukken van hangtags, er is volop kennis in huis. Wij drukken labels met de modernste druktechnieken, in offset- en digitaal van ongekende kwaliteit. In alle kleuren formaten en materialen kunnen wij ook uw hangtags drukken. 

Kartonnen labels bedrukken

Op zoek naar prachtige en unieke labels voor uw verpakkingen, kledingstukken of flessen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kartonnen labels, die perfect passen bij uw product.

Onze kartonnen labels zijn voorzien van een boorgat en kunnen desgewenst worden geleverd met een touwtje of elastiek, waardoor ze gemakkelijk aan uw product kunnen worden bevestigd. Of u nu op zoek bent naar vierkante labels of naar labels in een speciale vorm, wij kunnen het voor u realiseren.

Met ons uitgebreide assortiment aan ontwerpmogelijkheden, bent u verzekerd van labels die perfect passen bij de uitstraling van uw product. Wij zorgen ervoor dat uw labels met zorg en oog voor detail worden bedrukt, zodat uw producten opvallen en nog beter worden gepresenteerd.

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Wij leveren uw labels snel en tegen scherpe prijzen. 

Labels die bedrukt kunnen worden bij Flevodruk Harlingen

Kraft labels bedrukken

Bent u op zoek naar kraft labels met een natuurlijke en stoere uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kraft labels van extra stevig karton, die perfect passen bij uw product.

Onze kraft labels zijn meestal bruin van kleur en hebben vaak de benaming zandkleur. Dankzij het stevige karton zijn ze uitermate geschikt als kleding labels, maar ook voor andere producten zoals verpakkingen of flessen. Het natuurlijke uiterlijk van kraft labels geeft uw product een authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat uw product nog beter wordt gepresenteerd.

Bij ons kunt u kraft labels laten bedrukken met uw eigen ontwerp en logo. Hierdoor kunt u de labels helemaal personaliseren en passend maken bij uw product. Wij zorgen ervoor dat uw labels met zorg en oog voor detail worden bedrukt, zodat uw producten nog beter opvallen.

Hangtags bedrukken

Bent u op zoek naar unieke en opvallende hangtags voor uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van hangtags in iedere maat, vorm en kleur. Een hangtag is een label van karton, voorzien van een touwtje of elastiek, dat kan worden gebruikt voor allerlei producten, zoals flessen of kleding.

Onze hangtags worden geheel naar uw wens ontworpen en bedrukt. Hierdoor kunt u de hangtags helemaal personaliseren en passend maken bij uw product. Wij kunnen zelfs kleine boekjes drukken als hangtag, waarin u bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing kunt opnemen.

Wij zorgen ervoor dat uw hangtags met zorg en oog voor detail worden bedrukt, zodat uw producten nog beter worden gepresenteerd. Dankzij onze uitgebreide ontwerpmogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit, bent u verzekerd van hangtags die opvallen en indruk maken.

Bekijk ook eens

Kartonnen labels laten bedrukken? Wij maken de mooiste labels voor verpakkingen, kleding of bijvoorbeeld voor een fles.
Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl