Doos met deksel bedrukken

Een doosje met een Zweedse bodem is eenvoudig en snel op te zetten en heeft een sterke bodem. De bodem kunt zonder lijm in elkaar zetten. Ook is een doosje met Zweedse bodem zeer geschikt voor een zwaardere vulling. U kunt dit doosje alleen openen aan de bovenzijde bij de insteekklep.

Wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!

Bekijk onze overzichtspagina voor alle types doosjes.

Bekijk ook eens

Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Wijndozen bedrukken met uw logo, huisstijl en een persoonlijke tekst? Dat kan bij Flevodruk Harlingen!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Op zoek naar een mooie bedrukte verpakking voor uw product? Neem dan een kijkje op deze pagina!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl