Drukkerij Heerenveen

Flevodruk Harlingen is een zeer betrouwbare en persoonlijke drukkerij in Friesland. Onze drukkerij ligt op slechts een half uur rijden van Heerenveen, en digitaal zijn we er binnen één klik. Bij Flevodruk - drukkerij Heerenveen - verzorgen wij al ruim 150 jaar het mooiste drukwerk van de hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hoe groot of klein uw order ook is, wij zorgen ervoor dat u hét drukwerk krijgt dat u wilt. Ons team met vakspecialisten handelen met veel zorg en aandacht voor uw drukwerk. Bij Flevodruk bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en snelle service en levering.

Drukkerij sinds 1852

De historie van onze drukkerij brengt ons terug naar 27 oktober 1852 toen de allereerste Harlinger Courant verscheen. In 1938 nam de familie Drost de drukkerij over en sindsdien is Flevodruk Harlingen een waar familiebedrijf. Hoewel we begonnen als krantendrukkerij, breidden we in 160 jaar tijd uit en zijn we inmiddels gegroeid tot allround grafisch bedrijf. Flevodruk Harlingen is zelfs een van de modernste drukkerijen in Noord-Nederland! Samen met een team van 27 vakmensen zorgen we elke dag opnieuw voor het allermooiste drukwerk. Benieuwd naar onze drukkerij? Wij geven je graag een rondleiding! Er is namelijk niets mooiers dan de drukpersen te zien werken.  

Wat mogen we voor u maken?

In drukkerij Heerenveen hanteren we verschillende druktechnieken, waaronder vellenoffset, digitaal en coldset-rotatie. Wij drukken voor u:

Afbeelding van onze krantendrukkerij

Koffie?

Bent u nieuwsgierig naar wat u allemaal van ons mag verwachten als uw partner in drukwerk? Dan komen we graag bij u langs in Heerenveen om kennis te maken, of we nodigen u van harte uit in onze drukkerij in Harlingen. Neem een kijkje achter de schermen en zie in real life hoe onze vakmensen ervoor zorgen dat uw drukwerk aan de hoogste kwaliteit voldoet. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in regio Heerenveen? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Bekijk ook eens

U bent gevestigd in Leeuwarden en zoekt een betrouwbare drukkerij in uw regio? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten van u verwijderd!
Zoekt u een betrouwbare drukkerij in de omgeving van Sneek voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten verwijderd van Sneek!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl