Drukkerij Sneek

U zoekt een betrouwbare drukkerij in de omgeving van Sneek voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten verwijderd van Sneek, en via de digitale weg zijn we binnen 1 klik beschikbaar. Al ruim 150 jaar levert onze drukkerij het mooiste drukwerk voor aantrekkelijke prijzen. U kunt altijd vertrouwen op onze persoonlijke en snelle service, hoe groot of klein uw order ook is. Samen met u gaan we voor het beste eindresultaat.

DTP Hulplijn

Gratis DTP hulp

De Harlinger Courant die wordt opgemaakt in DTP software

Onze service gaat verder dan alleen het verzorgen van kwalitatief drukwerk. Wij helpen u namelijk graag een handje verder. Wij controleren daarom standaard de door u aangeleverde bestanden op juistheid. Mochten we een foutje constateren, bijvoorbeeld fout gebruik van Pantone en CMYK kleuren of het ontbreken van een afloop, dan nemen wij contact met u op en lossen we het samen op. Ook als u twijfelt tijdens het opmaken van uw drukbestand, dan fungeren wij graag als DTP hulplijn. Daarnaast stellen wij gratis stansvormen beschikbaar, zodat u zoveel mogelijk kosten kunt uitsparen. Zo bent u verzekerd van een prachtig en betaalbaar eindproduct.

Wat mogen we voor u maken?

In onze drukkerij hanteren we verschillende druktechnieken. Wij drukken in vellenoffset, digitaal of coldset rotatie, het volgende voor u:

Koffie en een goed gesprek?

Wilt u meer weten over onze drukkerij? Dan rijden we graag naar Sneek toe voor een kennismaking of nodigen u van harte uit in onze drukkerij in Harlingen. Altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Dan laten we het u graag zien tijdens een rondleiding. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in regio Sneek? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Bekijk ook eens

U bent gevestigd in Leeuwarden en zoekt een betrouwbare drukkerij in uw regio? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten van u verwijderd!
Onze drukkerij ligt op slechts een half uur rijden van Heerenveen, en digitaal zijn we er binnen één klik.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl