De Posterkrant

Authentieke kunst op krantenpapier

De posterkrant van Claudy Jongstra is een unieke en authentieke manier om kunst te presenteren. Het krantenpapier geeft de kunstwerken een extra dimensie en maakt het toegankelijk voor een breder publiek.

De posterkrant kan namelijk ook dienen als decoratie voor thuis of op kantoor. Zo kunt u genieten van kunst op een betaalbare manier en tegelijkertijd uw ruimte opfleuren.

Bij Flevodruk Harlingen kunt u nu uw eigen posterkrant laten drukken op hoogwaardig krantenpapier. Of het nu gaat om kunst, een campagne of een speciale gelegenheid, de posterkrant biedt vele mogelijkheden voor een opvallende en originele presentatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Een gedrukte A1 posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Snel en voordelig.
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl