De Posterkrant

Authentieke kunst op krantenpapier

Kunstenares Claudy Jongstra ontwierp een wanddecoratie van vilt voor de stadsschouwburg Utrecht. Deze presenteerde ze letterlijk in de krant.

De posterkrant was een weloverwogen keuze.  De kunstenares visualiseerde haar ontwerp direct op krantenpapier, in plaats van digitaal.

Zo kregen bezoekers niet alleen de presentatie, maar ook haar filosofie als naslagwerk mee naar huis.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Een gedrukte A1 posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Snel en voordelig.
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl