IJsdoosjes

Ontdek de betoverende verpakkingen van IJsmanschap, die de heerlijkste ijsjes van Nederland omhullen.

Als specialisten in drukwerk hebben wij met zorg en vakmanschap de perfecte doosjes gecreëerd voor deze biologische lekkernijen. Onze verpakkingen bieden niet alleen een praktische oplossing, maar geven de ijsjes ook een unieke uitstraling. Met trots dragen we bij aan de woorden van onze klant: "IJs is kunst. Ieder ijsje heeft de potentie een kunstwerk te zijn." Bij IJsmanschap hebben ze ervoor gezorgd dat de verpakkingen een artistieke meerwaarde hebben.

De doosjes zijn voorzien van een autolock bodem, waardoor ze snel en efficiënt te gebruiken zijn. Ze zijn ontworpen om het ijs op een prachtige manier te presenteren. Onze verpakkingen geven het ijs de aandacht die het verdient en maken het tot een bijzondere ervaring. Bij Flevodruk Harlingen zijn we trots op onze rol in het tot leven brengen van de ijsjes. Met onze hoogwaardige verpakkingen voegen we een vleugje magie toe aan het moment van het openen van de doosjes. We begrijpen dat de verpakking een belangrijk onderdeel is van de totale beleving, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze verpakkingen de kwaliteit en ambacht van de ijsjes perfect weergeven. Ontdek de prachtige verpakkingen van IJsmanschap en laat je betoveren door de harmonie tussen onze doosjes en de heerlijke ijsjes die ze omhullen. Samen creëren we een unieke ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verwent.

 

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl