Het "Dagblad van Friesland": De Elfstedentocht op papier.

Friesland staat bekend om zijn rijke schaatstradities en de legendarische Elfstedentocht. In Leeuwarden wordt deze historische tocht opnieuw tot leven gebracht in de sensationele musical "De Tocht."

Na de voorstelling kunnen bezoekers in het Friso Theater in Leeuwarden een uniek exemplaar van het "Dagblad van Friesland" bemachtigen. Deze speciale Elfstedeneditie brengt lezers op de hoogte van het laatste nieuws over de Elfstedentocht, inclusief de winnaar en boeiende verhalen.

Deze bijzondere krant is geïnspireerd door de magie van de spektakelmusical "De Tocht" en dient als een informatief eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Elfstedentocht.

Deze speciale krant wordt gedrukt in Harlingen, een van de elf steden die deel uitmaken van de Elfstedentocht. De professionele drukkerij, Flevodruk Harlingen, staat garant voor de productie van deze krant.

Het "Dagblad van Friesland" is meer dan alleen een krant; het is een tastbare herinnering aan de Elfstedentocht, waarin de geschiedenis en de passie van dit iconische evenement tot uiting komen. Het brengt de geest van de Elfstedentocht over naar de harten van degenen die deze historische tocht koesteren, zelfs wanneer het ijs gesmolten is en de dooi is ingetreden.

Mis deze onvergetelijke musical "De Tocht" niet en ervaar nu de magie van de Elfstedentocht in Friesland!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl