Boek Zeesleepboot Holland

De legendarische Terschellinger zeesleepboot ‘Holland’ is op Terschelling en in Harlingen een regelmatige en imposante verschijning.

Zeesleper ‘Holland’ heeft bergingen verricht langs de gehele Noordzeekust. De ‘Holland’ heeft samen met haar drie voorgangers geschiedenis geschreven. Flevodruk Harlingen, drukkers aan zee, heeft dit boek gedrukt in de hoogste kwaliteit. De omslag is voorzien van spot uv lak.

Het boek gaat onder andere over de gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden, maar ook de hartverscheurende verhalen van reders, kapiteins en bemanningen.

Schitterend boek

Henry Drost heeft bestaande en nieuwe geschiedenis gebundeld in een schitterend boek met heel veel nieuw fotomateriaal en aandacht voor de vele vrijwilligers en bestuursleden die de restauratie hebben aangepakt, waardoor dit prachtige schip niet op de schroothoop is beland maar een tweede leven heeft gekregen als varend maritiem monument.

Een mooi stuk geschiedenis, voor eeuwig vastgelegd in een uniek boek.

 

Bekijk ook eens

Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl