Notitie- en schrijfblokken

Door notitie- en schrijfblokken te laten drukken, kun je een professioneel en gepersonaliseerd product creëren dat vele doeleinden dient.

Het kan dienen als een praktisch geschenk voor medewerkers, klanten of deelnemers aan evenementen, maar het kan ook een creatieve manier zijn om je eigen ideeën, inspiraties en notities vast te leggen.

Of je nu op zoek bent naar notitieblokken voor zakelijk gebruik, als promotiemateriaal of als een persoonlijk accessoire, het drukken van notitie- en schrijfblokken biedt een veelzijdige en effectieve manier om jouw boodschap te verspreiden en een blijvende indruk achter te laten.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl