Flevodruk Harlingen: Partner in Print voor avontuurlijk SKS Skûtsje Silen!

Bij Flevodruk Harlingen zijn we met trots de drukwerkpartner van SKS Skûtsje Silen, waar passie en avontuur samenkomen op het water!

Vanaf toegangskaarten tot parkeerkaartjes en reglementenboeken, we staan klaar om dit spannende evenement te ondersteunen. Tijdens de race verzorgen we een dagelijkse nieuwsbrief, vol met boeiende wedstrijdverslagen en het volledige SKS Wedstrijdschema inclusief aanvangstijden. En laten we het ontwerp niet vergeten – dat is ook onze expertise!

Bij het SKS-skûtsjesilen draait alles om het kampioenschap. De strijd is intens en draait om het behalen van zo min mogelijk punten. Als Flevodruk Harlingen zijn we er trots op om de achtergrondondersteuning te bieden die deelnemers, fans en zeilliefhebbers verbindt. Samen varen we op de golven en streven we ernaar om het SKS Skûtsje Silen naar nieuwe hoogten te tillen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl