Kinderboek Kluut & Kanoet

Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we een prachtig kinderboek hebben gedrukt: 'Kluut en Kanoet ontekken eb en vloed'.

Dit avontuurlijke verhaal gaat over twee nieuwsgierige vogels die op zoek gaan naar de zee. Ze ontdekken ze dat al het water weg is!

Het verhaal is gedrukt op hoogwaardig uncoated papier, wat het boek een bijzondere uitstraling geeft. De omslag is hardcover afgewerkt met krasvast mat laminaat, zodat het boek tegen een stootje kan en er lang mooi blijft uitzien.

Het boek neemt kinderen mee op een spannende ontdekkingsreis en laat ze kennismaken met de prachtige natuur van de Waddenzee. Het is een boek dat niet alleen leuk is om te lezen, maar ook nog eens leerzaam. Het boek is bovendien voorzien van unieke illustraties.

Wij zijn blij dat wij dit bijzondere boek mochten drukken. Wij rekenen erop dat vele kindere dit boek zal inspireren om op ontdekkingstocht te gaan en de schoonheid van de Waddenzee te ontdekken.

Lees het boek van Kluut en Kanoet en beleef samen met hen een onvergetelijk avontuur bij de Waddenzee. 

Kluut en Kanoet in de drukkerij

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl