Magazine drukken

Recreatiegids NW Friesland

Onlangs mochten wij de jaarlijks terugkerende recreatiegids van Noordwest Friesland wederom ontwerpen en drukken. Deze gids bestaat al vele jaren en als Friese drukkerij zijn wij er trots op om ons steentje hieraan bij te dragen.

Omdat het toerisme in Noordwest Friesland toeneemt en het verspreidingsgebied is uitgebreid met de Greidhoeke, is de oplage van de gids verhoogd van 20.000 naar 30.000 stuks. De dikte van de gids is ook toegenomen, vandaar dat als bindwijze is gekozen voor garenloos lijmen.

De gids is gedrukt op 80 grams mat opdikkend mc papier en is maar liefst 100 pagina's dik geworden. Wilt u het eindresultaat zien? De gids ligt bij alle toeristische punten en diverse recreatieondernemers in Harlingen, Franeker, Uytland en Greidhoeke. En natuurlijk bij de receptie van Flevodruk Harlingen.

Colofon Harlingen/Franeker

Oplage 30.000 stuks
Opdrachtgever St. Bestemming Noardwest
Acquisitie Flevodruk Harlingen
  JESS marketing
Vormgeving en drukwerk Flevodruk Harlingen
Teksten HA Teksten Harlingen
  VVV Harlingen
  Amber Boomsma
  Jessica Kuiken
Foto's Dorus Breidenbach
  Henry Drost
  St. Ster van de Elfsteden
  Beeldbank Merk Fryslân
Voorpagina Willemshaven Harlingen; J.C. Balt

Magazine drukken

Wilt u ook een magazine drukken? Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook eens

Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Uw eigen tijdschrift laten drukken en uitbrengen? Van kleine tot grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl