Een eigen puzzeldoos

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of een origineel op maakt gemaakt relatiegeschenk? Met een eigen ontworpen puzzelbox maakt u iedereen blij.

Bij ons bent u bij ons aan het juiste adres voor een complete puzzeldoos. Wij produceren namelijk de mooiste puzzeldozen met daarin een puzzel van 500 of 1000 stukjes. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere soorten dozen, zoals een luxe doos met magneetsluiting, maar u kunt ook kiezen voor een bedrukte brievenbusdoos.
Als u kiest voor een brievenbusdoos, kunt u aanzienlijk op de portkosten besparen als u de puzzeldozen wilt versturen. Puzzelen is helemaal van deze tijd en bovendien een leuke hobby. Wij maken de mooiste puzzels van uw foto en/of tekening. Dit maakt het cadeau extra persoonlijk en uniek.
 

 

Cadeau of relatiegeschenk

Onze puzzeldozen zijn niet alleen geschikt als cadeau voor familie en vrienden, maar ook voor bedrijven als perfect relatiegeschenk. Met de bedrukking van uw logo op de puzzeldoos, heeft u een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.
Kortom, bij Flevodruk Harlingen vindt u de mooiste puzzeldozen met daarbij een persoonlijke puzzel van 500 of 1000 stukjes. Kies uit onze verschillende soorten dozen en maak uw cadeau of relatiegeschenk extra bijzonder!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl