Milan Design Week

Binnen 24 uur een krant drukken en leveren in Italië

Bij ons is geen uitdaging te groot. Dat hebben wij wederom bewezen met deze toch wel bijzondere prestatie: binnen 24 uur hebben we een prachtige krant gedrukt en geleverd in Italië voor de Milan Design Week. Het was een race tegen de klok, maar ons team van professionals heeft het voor elkaar gekregen. Het ontwerp is bij ons aangeleverd door een grafisch ontwerper vanuit Londen, na een controle en nog wat overleg met deze vormgever om de laatste puntjes op de i te zetten, hebben wij de kranten razendsnel gedrukt en naar Italië getransporteerd. 

Snel- en efficiënt

Onze snelle- en efficiënte werkwijze heeft ons in staat gesteld om de kranten op tijd te drukken en af te leveren in Italië. Wij zijn trots op het feit dat we de verwachtingen van onze klant hebben overtroffen en hebben bewezen dat we in staat zijn om aan de meest uitdagende verzoeken te voldoen. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop en we zullen er alles aan doen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die op tijd en binnen budget levert, dan zijn wij de krantendrukkerij die u zoekt.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl