Fiets- en Wandelkaart van Terschelling

Ontdek het prachtige eiland Terschelling met de fiets- en wandelkaart, die bekend staat als de mooiste kaart die er is. Al meer dan 90 jaar lang hebben reizigers deze kaart gebruikt om de verborgen schatten van Terschelling te ontdekken.

De kaart is een ware schatkaart voor avonturiers, met gedetailleerde informatie over restaurants, musea, rijwielverhuur en bezienwaardigheden. Of je nu wilt genieten van een heerlijke maaltijd, culturele bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen op een terras, deze kaart wijst je moeiteloos de weg.

Het unieke ontwerp van de kaart is gemaakt door Louis Hagen en gedrukt bij Flevodruk HarlingenMet een lengte van meer dan 1 meter en verpakt in een handige kartonnen map, is deze kaart gemakkelijk te gebruiken, zelfs bij harde wind. Het is de ideale metgezel voor fiets- en wandeltochten op Terschelling.

Een leuk detail dat deze kaart extra speciaal maakt, is dat er 14 zeehondjes verborgen zitten. Een uitdaging voor jong en oud: lukt het jou om ze allemaal te vinden? Het maakt het ontdekken van het eiland nog leuker en interactiever.

Uitgave Ceciel Lurvink - Terschelling.

De fiets- en wandelkaart van Terschelling is verkrijgbaar op verschillende verkooppunten op het eiland. Het is een echte must-have voor zowel bezoekers als bewoners. Mis deze unieke kaart niet en ga op avontuur op het prachtige Terschelling. 

Een uniek stuk drukwerk, dat met zorg en aandacht is vervaardigd, waar we oprecht trots op zijn!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl