Fiets- en Wandelkaart van Terschelling

Ontdek het prachtige eiland Terschelling met de fiets- en wandelkaart, die bekend staat als de mooiste kaart die er is. Al meer dan 90 jaar lang hebben reizigers deze kaart gebruikt om de verborgen schatten van Terschelling te ontdekken.

De kaart is een ware schatkaart voor avonturiers, met gedetailleerde informatie over restaurants, musea, rijwielverhuur en bezienwaardigheden. Of je nu wilt genieten van een heerlijke maaltijd, culturele bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen op een terras, deze kaart wijst je moeiteloos de weg.

Het unieke ontwerp van de kaart is gemaakt door Louis Hagen en gedrukt bij Flevodruk HarlingenMet een lengte van meer dan 1 meter en verpakt in een handige kartonnen map, is deze kaart gemakkelijk te gebruiken, zelfs bij harde wind. Het is de ideale metgezel voor fiets- en wandeltochten op Terschelling.

Een leuk detail dat deze kaart extra speciaal maakt, is dat er 14 zeehondjes verborgen zitten. Een uitdaging voor jong en oud: lukt het jou om ze allemaal te vinden? Het maakt het ontdekken van het eiland nog leuker en interactiever.

Uitgave Ceciel Lurvink - Terschelling.

De fiets- en wandelkaart van Terschelling is verkrijgbaar op verschillende verkooppunten op het eiland. Het is een echte must-have voor zowel bezoekers als bewoners. Mis deze unieke kaart niet en ga op avontuur op het prachtige Terschelling. 

Een uniek stuk drukwerk, dat met zorg en aandacht is vervaardigd, waar we oprecht trots op zijn!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl