Verpakkingen

Overtuig uw klant in 5 seconden.

Wist u dat de beslissing om een aankoop te doen al binnen 5 seconden wordt gemaakt? Daarom is het belangrijk om te zorgen dat uw productverpakking opvalt en een blijvende indruk maakt. U heeft vast veel tijd en moeite in uw product gestoken, dus waarom zou u niet dezelfde aandacht besteden aan de verpakking? Geef uw product de finishing touch die het verdient en kies voor een op maat gemaakte verpakking die uw merk en product tot leven brengt. 

Met onze op maat gemaakte verpakkingsoplossingen kunt u uw producten onderscheiden van de rest. Of het nu gaat om opvallende kleuren, unieke vormen of premium materialen, wij helpen u bij het creëren van een verpakking die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Door te investeren in hoogwaardige verpakkingen laat u zien dat u geeft om kwaliteit en aandacht voor detail, wat het vertrouwen van uw klanten versterkt en hun koopbeslissing vergemakkelijkt.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl