Limited edition kaartenbox

Voor het Noordelijk Film Festival hebben wij een limited edition kaartenbox gemaakt met daarin veertig ansichtkaarten van alle festivalposters sinds 1976.

Een unieke verzameling. Het doosje is matzwart uitgevoerd. De kaarten zijn gedrukt op een dik 300 grams 1-zijdig sulfaatkkarton in Full Colour met een zwart bedrukte achterzijde. Om de box hebben wij een sleeve gemaakt die gelamineerd is met softtoch laminaat. (ontwerp: Blauwe Zone)

Een prachtige box met ansichtkaarten: mooi om op te sturen, op te hangen of natuurlijk te bewaren als collectors item.

Bij deze box hebben wij ook nog een prachtig magazine gedrukt en ander huisstijl drukwerk. Voor een compleet kwaliteitspakket bent u bij Flevodruk Harlingen op het juiste adres.

Bekijk ook eens

Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
Uw eigen kerstkaarten drukken is dé manier om uw relaties de beste wensen te sturen. Bekijk hier de mogelijkheden!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl