Limited edition kaartenbox

Voor het Noordelijk Film Festival hebben wij een limited edition kaartenbox gemaakt met daarin veertig ansichtkaarten van alle festivalposters sinds 1976.

Een unieke verzameling. Het doosje is matzwart uitgevoerd. De kaarten zijn gedrukt op een dik 300 grams 1-zijdig sulfaatkkarton in Full Colour met een zwart bedrukte achterzijde. Om de box hebben wij een sleeve gemaakt die gelamineerd is met softtoch laminaat. (ontwerp: Blauwe Zone)

Een prachtige box met ansichtkaarten: mooi om op te sturen, op te hangen of natuurlijk te bewaren als collectors item.

Bij deze box hebben wij ook nog een prachtig magazine gedrukt en ander huisstijl drukwerk. Voor een compleet kwaliteitspakket bent u bij Flevodruk Harlingen op het juiste adres.

Bekijk ook eens

Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
Uw eigen kerstkaarten drukken is dé manier om uw relaties de beste wensen te sturen. Bekijk hier de mogelijkheden!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl