Elfsteden verjaardagskalender

Illustratie van de Friese Elfsteden Verjaardagskalender

Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!

Grafisch vormgever en illustrator Willem Heemskerk van Ontwerpburo Willem bedacht en ontwierp ‘de Friese elfsteden verjaardagskalender’. 

De kalender loopt op route van de legendarische ‘tocht der tochten’. Het begint in januari te Leeuwarden, dan februari met Sneek, maart IJlst, en zo verder, en bij Harlingen prijkt een fraaie tekening van de Stenen Man. De pentekeningen zijn uitermate fijn getekend en het drukwerk is van hoge kwaliteit. Dat maakt deze verjaardagskalender tot een creatief, uniek en hoogwaardig product, bijvoorbeeld ideaal als cadeau voor uw relaties.

Tijdloos

De pentekeningen zijn uitermate fijn getekend en het drukwerk is van hoge kwaliteit. Dat maakt deze verjaardagskalender tot een creatief, uniek en hoogwaardig product, bijvoorbeeld ideaal als cadeau voor uw relaties.

Belangstelling voor deze tijdloze kalender? Bestellen kan hier.

Bekijk ook eens

Een kalender drukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Laat u inspireren door deze mooie verpakkingen!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl