Exclusief drukwerk

Brochure "Parels van Afrika"

Een bijzondere vliegreis verdient bijzonder drukwerk.

De zeer exclusieve aircruises van Air Cruise Collection vliegt passagiers met een privévliegtuig naar de meest adembenemende bestemmingen ter wereld. Zo ook naar de ‘Parels van Afrika’.

Vlieg langs de machtige Nijloevers in Egypte naar de imposante Victoriawatervallen in Zambia en verwonder u over de hoogste zandduinen ter wereld in Namibië. Verblijf in de Okavango Delta in Botswana waar het unieke en enorm diverse ecosysteem het decor is van vele natuurdocumentaires van bijvoorbeeld de BBC. En kom helemaal tot rust op de exotische Seychellen. Allemaal in het comfort van een privévliegtuig waar alles is geregeld en u de meest prachtige bestemmingen ter wereld ontdekt.

Gevoel omzetten in drukwerk

Bij Flevodruk kwam de vraag om ook voor deze reis een prachtige brochure te drukken voor deze luxueuze en exclusieve aircruise. Hoe kunnen wij de brochure het luxe gevoel van Air Cruise Collection meegeven, zodat de lezer zich direct de hele wereld ziet overvliegen in een luxe privévliegtuig? We wisten de perfecte combinatie te maken in deze brochure tussen luxe en een avontuurlijk gevoel.

Goudfolie met Präge

Het logo op de omslag van deze bijzondere brochure is verhoogd. Zo ‘springt’ het logo eruit, trekt het de aandacht en krijgt de omslag een luxueuze uitstraling. Helemaal omdat wij de omslag hebben voorzien van een prachtige folie. Slaat u de brochure open, dan ziet u ruw en spierwit papier. In combinatie met het schitterende goudfolie op de omslag krijgt de brochure een unieke uitstraling.

Uniek formaat en haarscherpe foto’s

De avontuurlijke en adembenemende reisfoto’s van de exotische Afrikaanse bestemmingen schitteren in een speciaal raster. Dit komt door de zeer hoge drukkwaliteit die Flevodruk biedt. Willem Heemskerk maakte dit originele ontwerp en heeft de brochure voorzien van unieke pentekeningen. De brochure krijgt een extra avontuurlijk gevoel door het unieke formaat en de genaaide gebrocheerde afwerking. In een zeer luxe verpakking valt de brochure voor de aircruise ‘Parels van Afrika’ op de mat bij klanten. Een hoge respons gegarandeerd! Bekijk hieronder 4 foto's van dit prachtige project.

  Laat u inspireren door Flevodruk Harlingen

  Wij maken samen met u hét drukwerk dat u voor ogen heeft. En we verrassen u met effectieve oplossingen en creatieve ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk.

  Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek! Wij vertellen u graag alles over het drukwerk dat bij u past.

  Bekijk ook eens

  Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
  Uw krant gedrukt als magazine. Uw grootste voordeel? De prijs!
  Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
  Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
  In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
  Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!

  Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN
  Friesland

  T 0517-430043
  E info@fh.nl