Inspiratiebox

Wij hebben een prachtige Inspiratiebox met inhoud mogen produceren:

De box bestaat uit:

  • 30 losse kaarten met mooie afbeeldingen;
  • een hardcover boek van 126 pagina's, waarin de 30 afbeeldingen, gekoppeld aan een thema rondom 'Jezelf zijn', in teksten zijn uitgewerkt;
  • een schrift 'Inspiratie & Notities' met gedichten, afbeeldingen, oneliners en uiteraard ruimte voor aantekeningen en een potlood. 
  • het geheel is verpakt in een mooi vormgegeven 'cadeaudoos'.

De kaarten zijn gedrukt op 260 grams sulfaatkarton en dubbelzijdig voorzien van krasvast mat laminaat*. Het binnenwerk van het boek is gedrukt op 150 grams opdikkend silk mc en afgewerkt met zijdeglans mat lak. De hardcover omslag (gebonden boek) is ook voorzien van krasvast mat laminaat.

*Krasvast mat laminaat geeft geen krassen en heeft een duurzame uitstraling.

Daarnaast hebben wij een op maat gemaakte “omdoos” (verpakkingsdoos) geleverd, zodat het geheel mooi en schadevrij verzonden kan worden.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl