Packaging Box voor kleding

Deze maand hebben wij prachtige kledingboxes opgeleverd aan onze relatie Helly Hansen. Helly Hansen zocht een mooie en degelijke verpakking om kleding in te presenteren.

Wij hebben het ontwerp mogen maken en hebben drukvellen gedrukt op 170 grams papier. Deze vellen hebben wij op golfkarton geplakt (cacheren). Daarna zijn de vellen gestanst naar de juiste vorm. Het resultaat? Prachtige packaging boxes en een tevreden klant!

Trek de aandacht

Wilt u uw kleding, of ander product, ook presenteren op een keurige en opvallende manier? Geef uw product ook meerwaarde met een (luxe) packaging box. Naast Helly Hansen zijn al veel bedrijven u voorgegaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Apple producten: wie kent deze mooie verpakkingen niet? Voor steeds meer relaties maken wij verpakkingen op maat. Binnenkort ook die van u?

Bekijk ook eens

Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Speciaal ontworpen voor jubileum een Limited edition kaartenbox met veertig kaarten van festivalposters.
Op zoek naar een mooie bedrukte verpakking voor uw product? Neem dan een kijkje op deze pagina!
Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl