Packaging Box voor kleding

Deze maand hebben wij prachtige kledingboxes opgeleverd aan onze relatie Helly Hansen. Helly Hansen zocht een mooie en degelijke verpakking om kleding in te presenteren.

Wij hebben het ontwerp mogen maken en hebben drukvellen gedrukt op 170 grams papier. Deze vellen hebben wij op golfkarton geplakt (cacheren). Daarna zijn de vellen gestanst naar de juiste vorm. Het resultaat? Prachtige packaging boxes en een tevreden klant!

Trek de aandacht

Wilt u uw kleding, of ander product, ook presenteren op een keurige en opvallende manier? Geef uw product ook meerwaarde met een (luxe) packaging box. Naast Helly Hansen zijn al veel bedrijven u voorgegaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Apple producten: wie kent deze mooie verpakkingen niet? Voor steeds meer relaties maken wij verpakkingen op maat. Binnenkort ook die van u?

Bekijk ook eens

Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Speciaal ontworpen voor jubileum een Limited edition kaartenbox met veertig kaarten van festivalposters.
Op zoek naar een mooie bedrukte verpakking voor uw product? Neem dan een kijkje op deze pagina!
Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl