Boeken drukken: Cargopilot

Boeken drukken is één van onze passies. We zien vele mooie boeken de revue passeren, waaronder dit bijzondere exemplaar van Christiaan van Heijst: Cargopilot.

Met adembenemende foto's van de luchtvaart en landschappen en prachtige, inspirerende verhalen was het voor ons een cadeautje om dit boek te mogen drukken.

Christiaan van Heijst is piloot op de Boeing 747 en één van werelds bekendste luchtvaartfotografen. Hij heeft al meerdere prijzen en awards in ontvangst mogen nemen van onder andere International Photography Awards IPA, International Travel Photography en National Geographic. In zijn boek Cargopilot gunt hij jou een kijkje in het leven van een piloot met indrukwekkende foto's van de luchtvaart. Bij elke foto vertelt hij zijn inspirerende verhaal. Voor fans van de luchtvaart en fotografie een mustsee en mustread.

Over het drukwerk

Het boek Cargopilot is full colour gedrukt en afgewerkt met een hoogglanslak. Het is een hardcoverboek, genaaid gebrocheerd, met stoffen omslag. Deze omslag is op verzoek van de Engelse uitgever voorzien van zilverfolie. Voor een special touch is gekozen om het boek te drukken op silk mc én een katern op houtvrij offset papier. Dit geeft een mooi, speels effect. Cargopilot wordt in alle landen uitgegeven door een Engelse uitgever. Voor de eerste druk zijn er meer dan duizend boeken gedrukt.

  Bekijk ook eens

  Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
  Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken.
  Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
  In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
  Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.

  Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN
  Friesland

  T 0517-430043
  E info@fh.nl