Boek drukken: Cargopilot
Inspiratie overzicht

Boeken drukken: Cargopilot

boekCARGOPILOT-COVER.jpg

Boeken drukken is één van onze passies. We zien vele mooie boeken de revue passeren, waaronder dit bijzondere exemplaar van Christiaan van Heijst: Cargopilot. Met adembenemende foto's van de luchtvaart en landschappen en prachtige, inspirerende verhalen was het voor ons een cadeautje om dit boek te mogen drukken.

Over de auteur

Christiaan van Heijst is piloot op de Boeing 747 en één van werelds bekendste luchtvaartfotografen. Hij heeft al meerdere prijzen en awards in ontvangst mogen nemen van onder andere International Photography Awards IPA, International Travel Photography en National Geographic. In zijn boek Cargopilot gunt hij jou een kijkje in het leven van een piloot met indrukwekkende foto's van de luchtvaart. Bij elke foto vertelt hij zijn inspirerende verhaal. Voor fans van de luchtvaart en fotografie een mustsee en mustread.

Over het drukwerk

Het boek Cargopilot is full colour gedrukt en afgewerkt met een hoogglans lak. Het is een hardcoverboek, genaaid gebrocheerd, met stoffen omslag. Deze omslag is op verzoek van de Engelse uitgever voorzien van zilverfolie. Voor een special touch is gekozen om het boek te drukken op silk mc én een katern op houtvrij offset papier. Dit geeft een mooi, speels effect. Cargopilot wordt in alle landen uitgegeven door een Engelse uitgever. Voor de eerste druk zijn er meer dan duizend boeken gedrukt.

boekcargo2.jpg boekcargo.JPG Cargoboek3.jpg

 

  Terug naar het overzicht

Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact