Buttons met eigen opdruk

56 mm buttons met speld

Buttons met een speld van 56 mm zijn tijdloos en een geweldige manier om je boodschap op een opvallende manier over te brengen. Deze klassieke buttons zijn nog steeds enorm geliefd en met een eigen bedrukking zijn ze een krachtig promotiemiddel. Het feit dat deze buttons bij Flevodruk Harlingen in een kleine oplages verkrijgbaar zijn, maakt deze buttons ideaal voor diverse gelegenheden. Of je nu een kleine campagne voert, een intiem evenement organiseert of gewoon een persoonlijk tintje aan je outfit wilt toevoegen, de mogelijkheid om in kleine aantallen te bestellen is een groot voordeel.

De 56 mm buttons met speld zijn niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een krachtig marketinginstrument. Met deze buttons breng je jouw boodschap op een subtiele maar effectieve manier naar voren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl