Een standaard doosje toveren wij om tot iets unieks

Een eenvoudige manier om een standaard doosje om te toveren tot een unieke verpakking, is door het te voorzien van een bedrukte sleeve. Dit is een kartonnen omhulsel dat om een standaard doosje past en bedrukt is met jouw merknaam, logo of andere opvallende ontwerpen. Het grote voordeel van een bedrukte sleeve is dat het geschikt is voor kleine oplages en het tarief relatief laag is. Een bedrukte sleeve is een slimme en effectieve opvallende manier om je verpakking te upgraden.

Dankzij moderne technologieën zoals digitale druk is het mogelijk om kleine oplages van bedrukte sleeves te laten maken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dit betekent dat je zelfs met een beperkt budget je verpakking opvallend en uniek kunt maken. Je kunt het zo gek maken als je wilt: kies voor glanzend papier, kraftpapier of ander papier met een unieke textuur. Laat je creativiteit de vrije loop!

Een bedrukte sleeve geeft je niet alleen de mogelijkheid om je producten te onderscheiden van de concurrentie en je merkidentiteit te versterken, maar het is ook een duurzame optie. In plaats van volledige verpakkingsoplossingen te laten maken, waarvan je wellicht meer nodig hebt dan je daadwerkelijk gebruikt, kun je met een bedrukte sleeve precies bestellen wat je nodig hebt en verspilling voorkomen. 

Kortom, een bedrukte sleeve is een slimme en kosteneffectieve manier om je verpakking te verbeteren en je producten op te laten vallen met een professionele uitstaling in een drukke markt. Het bied je de flexibiliteit om kleine oplages te bestellen en zo je kosten laag te houden, terwijl je tegelijkertijd een professionele uitstraling en een onderscheidend vermogen creëert

Toolkit Box

Voor de Kana Toolkit hebben een uniek box gecreëerd om de stressmeter met instructies op een opvallende manier te presenteren

Er is gebruikt gemaakt van een wit basis doosje (bodem + deksel) welke is voorzien van een bedrukte sleeve op 350 grams sulfaatkarton en afgewerkt met softtoch laminaat. De box is voorzien van een vakverdeling en een passende zigzag-folder met registratiekaartje. Deze opvallende presentatie valt op bij de ontvangers, het product krijg zeker de aandacht die het verdient en past door de brievenbus. 

Jubileumbox Noordelijk Filmfestival

Voor het Noordelijk Film Festival hebben wij een limited edition kaartenbox gemaakt met daarin veertig ansichtkaarten van alle festivalposters sinds 1976.

Een unieke verzameling. Het doosje is matzwart uitgevoerd. De kaarten zijn gedrukt op een dik 300 grams 1-zijdig sulfaatkarton in Full Colour met een zwart bedrukte achterzijde. Om de box hebben wij een sleeve gemaakt die gelamineerd is met softtoch laminaat.  Een prachtige box met ansichtkaarten: mooi om op te sturen, op te hangen of natuurlijk te bewaren als collectors item.

Bij deze box hebben wij ook nog een prachtig magazine gedrukt en ander huisstijl drukwerk. Voor een compleet kwaliteitspakket bent u bij Flevodruk Harlingen op het juiste adres.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl