Cargopilot Captain's Edition

Een vernieuwd boek van Christiaan van Heijst. Van de eerste editie Cargopilot zijn er wereldwijd al meer dan 7500 stuks verkocht. Deze Captain's editie is aangevuld met nieuwe foto's en verhalen. Een schitterend uitgevoerd hardcoverboek met 216 pagina's lees- en kijkplezier.

Van Heijst neemt je in dit indrukkende boekwerk mee op wereldreis. Het eerste boek bleef sinds de publicatie in december 2016 niet onopgemerkt. Cargopilot is met meerdere prijzen en awards van onder andere International Photography Awards IPA, International Travel Photography en National Geographic.

Flevodruk Harlingen heeft ook deze bijzondere boekuitgave mogen drukken.
Een geslaagde boekproductie waar we oprecht trots op zijn.

Meer informatie over Christiaan van Heijst? Bezoek zijn site www.jpcvanheijst.com

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl