Cargopilot Captain's Edition

Een vernieuwd boek van Christiaan van Heijst. Van de eerste editie Cargopilot zijn er wereldwijd al meer dan 7500 stuks verkocht. Deze Captain's editie is aangevuld met nieuwe foto's en verhalen. Een schitterend uitgevoerd hardcoverboek met 216 pagina's lees- en kijkplezier.

Van Heijst neemt je in dit indrukkende boekwerk mee op wereldreis. Het eerste boek bleef sinds de publicatie in december 2016 niet onopgemerkt. Cargopilot is met meerdere prijzen en awards van onder andere International Photography Awards IPA, International Travel Photography en National Geographic.

Flevodruk Harlingen heeft ook deze bijzondere boekuitgave mogen drukken.
Een geslaagde boekproductie waar we oprecht trots op zijn.

Meer informatie over Christiaan van Heijst? Bezoek zijn site www.jpcvanheijst.com

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl