Hangtags

Bent u op zoek naar unieke en opvallende hangtags voor uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van hangtags in iedere maat, vorm en kleur. Een hangtag is een label van karton, voorzien van een touwtje of elastiek, dat kan worden gebruikt voor allerlei producten, zoals flessen of kleding.

Onze hangtags worden geheel naar uw wens ontworpen en bedrukt. Hierdoor kunt u de hangtags helemaal personaliseren en passend maken bij uw product. Wij kunnen zelfs kleine boekjes drukken als hangtag, waarin u bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing kunt opnemen.

Wij zorgen ervoor dat uw hangtags met zorg en oog voor detail worden bedrukt, zodat uw producten nog beter worden gepresenteerd. Dankzij onze uitgebreide ontwerpmogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit, bent u verzekerd van hangtags die opvallen en indruk maken.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl