Een beleving om nooit te vergeten

Startbewijzen van De Tocht

De voorstelling vindt plaats in een speciaal gebouwd ijstheater in Leeuwarden met een capaciteit van 1.460 toeschouwers en voorzien van de nieuwste theatertechnieken.

Met bewegende tribunes, meteorologische special effects en een immense ijsvloer van 2.500m2 komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven. De kaarten (en meer drukwerk) voor deze tocht worden gedrukt bij Flevodruk Harlingen. De try-out is op 2 oktober 2021. U kunt nu een uniek startbewijs voor "De Tocht" bemachtigen. Onderstaande film is gemaakt bij Flevodruk Harlingen tijdens de productie van de startbewijzen.

Startbewijzen De Tocht op de drukpers bij Flevodruk Harlingen

De elfstedenkoorts is officieel aan! Heel nederland koopt op dit moment startbewijzen, gedrukt bij Flevodruk Harlingen. De persen draaien op volle toeren.

Bekijk ook eens

Samen met grafische toppers een bijzonder product maken: kunst in een cassette. 513 exemplaren unieke exemplaren, elk met de hand genummerd.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Geproduceerd: een prachtige inspiratiebox
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.
De recreatiegids van Noordwest Friesland. Door ons ontworpen en gedrukt in een oplage van 30.000 stuks.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl