Een beleving om nooit te vergeten

Startbewijzen van De Tocht

De voorstelling vindt plaats in een speciaal gebouwd ijstheater in Leeuwarden met een capaciteit van 1.460 toeschouwers en voorzien van de nieuwste theatertechnieken.

Met bewegende tribunes, meteorologische special effects en een immense ijsvloer van 2.500m2 komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven. De kaarten (en meer drukwerk) voor deze tocht worden gedrukt bij Flevodruk Harlingen. De try-out is op 2 oktober 2021. U kunt nu een uniek startbewijs voor "De Tocht" bemachtigen. Onderstaande film is gemaakt bij Flevodruk Harlingen tijdens de productie van de startbewijzen.

Startbewijzen De Tocht op de drukpers bij Flevodruk Harlingen

De elfstedenkoorts is officieel aan! Heel nederland koopt op dit moment startbewijzen, gedrukt bij Flevodruk Harlingen. De persen draaien op volle toeren.

Bekijk ook eens

Samen met grafische toppers een bijzonder product maken: kunst in een cassette. 513 exemplaren unieke exemplaren, elk met de hand genummerd.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Geproduceerd: een prachtige inspiratiebox
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.
De recreatiegids van Noordwest Friesland. Door ons ontworpen en gedrukt in een oplage van 30.000 stuks.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl