LEDBook; een bijzonder project

Ringbandmap in Box

Voor Light4U mochten wij een uniek LEDBook drukken. Een op maat gemaakte ringbandmap in een unieke box met magnetische onderkant!

Zowel de box als de map zijn met de hand op maat gemaakt en hebben een bijzonder exclusieve uitstraling. De box is gemaakt van zilver + houtpapier. De buitenzijde van de box en de omslag van de mappen zijn onder andere voorzien van zilverfolie.

 

Binnenwerk

De bladen voor het binnenwerk zijn gedrukt op 250 grams silk mc in full colour en afgewerkt met mat laminaat en spot-uv lak. Ook zijn de bladen voorzien van boorgaten voor in de ringbandmap. Meerdere bladen zijn gedrukt op transparant Calco papier.

De vormgeving van het project LEDBook is verzorgd door ontwerper Jakob de Haan en de afwerking door bindspecialist Wytze Fopma. Als één team hebben wij dit project samen gerealiseerd. Een project waar we trots op zijn!

Bekijk ook eens

Laat u inspireren door deze mooie verpakkingen!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl