Dekseldoekjes van (dun) papier

Professionele uitstraling

Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten. Papieren dekseldoekjes zijn een geweldige manier om uw zelfgemaakte jam, saus of andere lekkernijen te beschermen en presenteren op een stijlvolle en unieke manier.

Onze papieren dekseldoekjes worden gedrukt op dun papier en kunnen volledig worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerp en opdruk. Of u nu kiest voor een klassieke ruitjesprint, een rustieke craftlook of een opvallende full-color afbeelding, wij kunnen uw ideeën omzetten in een prachtig resultaat.

Door uw marketinguitingen op de papieren dekseldoekjes te drukken, creëert u niet alleen een professionele uitstraling voor uw producten, maar versterkt u ook uw merkbekendheid en klantenbinding.

Onze papieren dekseldoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden bedrukt in mooie PMS-kleuren, wat zorgt voor een levendige en kleurrijke presentatie van uw producten. Bovendien zijn onze dekseldoekjes milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, waardoor u ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Of u nu een kleine producent bent of een groter bedrijf, onze papieren dekseldoekjes zijn een praktische en stijlvolle keuze voor het beschermen en presenteren van uw producten.

Ook voor bijpassende zelfklevende etiketten, stickers op rol, bent u bij ons aan het juiste adres!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl