Digi Groep

Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband van grafische bedrijven, opgericht in 2000.

Door kennis en ervaring te delen, samen te innoveren en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, bieden wij onze klanten de beste grafische oplossingen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en investeren daarom in inkoop van grondstoffen, certificering, productie-uitwisseling, kennisontwikkeling, productontwikkeling en innovatie. Ons onderzoek naar marktontwikkeling zorgt ervoor dat wij altijd vooroplopen in de grafische sector.

Ontmoetingsmogelijkheden binnen Digigroep

Bij Digigroep vinden we persoonlijk contact en kennisdeling belangrijk. Daarom komen de directies van onze leden enkele keren per jaar samen op een centrale locatie in Nederland of bezoeken we een van onze leden. Hierbij nodigen we inspirerende gastsprekers uit om kennis en ervaring te delen. Daarnaast organiseren we huiskamersessies, netwerkdagen en fieldtrips om onze leden te laten kennismaken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de grafische sector. Ook hebben onze leden toegang tot een online community, waarin kennis en ervaring gedeeld kan worden.

Overtuiging

Bij de Digigroep geloven we in een nieuwe manier van ondernemen, gebaseerd op samenwerking en kennisdeling. We weten dat dit een zoektocht is met ups en downs, maar we zijn vastbesloten om onze krachten te bundelen en sterker te worden. Sinds 2000 investeren we in gezamenlijke projecten en maken we goede afspraken. Alle leden zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. We zijn geduldig, maar nemen geen overhaaste beslissingen. En we blijven ons inzetten voor innovatie en verbetering, zodat we onze klanten altijd de beste oplossingen kunnen bieden.

MDMX

MDMX is een landelijk netwerk van grafische productiebedrijven met een unieke positie in de sector. De moderne grafische ondernemer moet creatief en veerkrachtig zijn om nieuwe wegen te vinden. MDMX brengt bedrijven samen, bundelt krachten en deelt kennis om zo samen te innoveren en te groeien. Ons integrale best-practise managementsysteem zorgt ervoor dat we voldoen aan de normen van ISO 9001, ISO 14001 en FSC®. We overleggen, werken samen en vertrouwen al 35 jaar op elkaar om succesvol te zijn. Bij MDMX geloven we dat samenwerking de sleutel tot succes is.

Landelijk netwerk

Kaart met locaties van Digi Groep

Ontdek de kracht van het landelijke netwerk van Digi Groep! Met zelfstandige grafische bedrijven verspreid over Nederland, zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij snel schakelen. Wij bundelen onze krachten op het gebied van inkoop, certificering, productie-uitwisseling, kennis- en productontwikkeling en marktonderzoek. Met onze gezamenlijke expertise en ervaring zijn wij in staat om u de beste grafische oplossingen te bieden. 

Bekijk ook eens

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we een prachtig kinderboek hebben gedrukt: 'Kluut en Kanoet ontekken eb en vloed'.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!
Durf op te vallen en kies voor een unieke verpakking. Wij verzamelden een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl