Digi Groep

Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. We delen kennis en ervaring, innoveren, spelen samen in op nieuwe ontwikkelingen en investeren in samenwerking.

Onze speerpunten

  • Inkoop van grondstoffen
  • Certificering
  • Productie uitwisseling
  • Kennisontwikkeling
  • Productontwikkeling en innovatie
  • Onderzoek naar marktontwikkeling

Ontwikkelen

De initiatiefnemers komen uit het oosten van het land. In eerste instantie werkten we samen voor het inkoopvoordeel. Samen papier, inkt en machines kopen levert veel op. Maar de samenwerking gaat veel verder. De leden delen al vele jaren elkaars kennis en ervaring en investeren samen in nieuwe ontwikkelingen. Er zijn verschillende projecten gestart op het gebied van scholing, automatisering en certificering. Ook hebben we eigen papierlijnen ontwikkeld.

Ontmoeten

Een aantal keer per jaar komen de directies samen. De vergaderingen vinden plaats op een centrale locatie in het land of we bezoeken een van de leden. Regelmatig nodigen we inspirerende gastsprekers uit.  Daarnaast organiseren we huiskamersessies, netwerkdagen, fieldtrips en alle leden hebben toegang tot een online community.

Overtuiging

Samenwerken is een zoektocht, met lusten en lasten. Onze leden zijn overtuigd van een nieuwe manier van ondernemen en delen kennis, ervaring en techniek met anderen in de groep.  We moeten soms geduld hebben en concessies doen. Maar we gaan niet over een nacht ijs. Sinds 2000 investeren we in gezamenlijke projecten en worden goede afspraken gemaakt. Alle leden zijn ervan overtuigd dat we sterker zijn als we onze krachten bundelen.

MDMX

Steeds meer groeide de behoefte om ook samen te ondernemen. We besloten om een nieuwe organisatie op de markt te brengen: MDMX. De ideeën die ontstaan in de Digi Groep worden hier marketingtechnisch uitgewerkt. MDMX is een landelijk netwerk van meer dan 40 samenwerkende communicatiebedrijven. Het projectbureau met vier professionals beschikt over de knowhow van dit netwerk. Via MDMX krijgt de klant toegang tot een enorm potentieel aan kennis en communicatiediensten. Daarnaast is er MDMX Academy. Dit programma is bedoeld voor directies en medewerkers van aangesloten bedrijven en bestaat uit trainingen, bedrijfsontwikkeltrajecten en MDMX events.

Landelijk netwerk

Kaart met locaties van Digi Groep

Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Op dit moment maken 12 zelfstandige bedrijven verspreid over Nederland deel uit van de stabiele groep. We delen kennis en ervaring, innoveren, spelen samen in op nieuwe ontwikkelingen en investeren in samenwerking.

Bekijk ook eens

Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl