Uw voordeel: de prijs!

Krant drukken & afwerken als magazine

Naast glossy magazines drukken wij ook kranten die we kunnen afwerken als magazine. Als wij de kranten gedrukt hebben, brengen we twee nietjes aan in de rug en snijden we het papier aan drie kanten schoon. Het is mogelijk om tijdens dit proces een glossy of juiste matte omslag mee te hechten, maar net wat uw wensen zijn.

De voor- en nadelen

Uw grootste voordeel is zondermeer de prijs. Deze ligt een stuk lager dan een brochure laten drukken in vellenoffset. Zijn er ook nadelen? Alleen als u hele specifieke wensen hebt op het gebied van formaat en papiersoort. We werken namelijk met twee vaste maten en beperkte papiersoorten. Maar mocht dit geen probleem zijn, dan is de 'magazine krant' voor u een hele mooie betaalbare oplossing.

Nieuwsgierig?

Vraag hieronder direct een prijs aan voor het drukken van een magazine. Wilt u liever eerst een voorbeeld zien? Laat het ons weten dan sturen wij graag een model toe.

Bekijk ook eens

Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
Samen met grafische toppers een bijzonder product maken: kunst in een cassette. 513 exemplaren unieke exemplaren, elk met de hand genummerd.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl