Deurhanger bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte deurhangers?

Flevodruk Harlingen drukt uw deurhangers in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Deurhangers zijn wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u een reclamemiddel of relatiegeschenk zoekt. En juist dat maakt het zo'n geschikt middel. Geef eens iets anders weg dan een standaard fles wijn of kalender, en kies voor een deurhanger.

Als u een deurhanger weggeeft, wilt u natuurlijk dat deze opvalt en aantrekkelijk is genoeg voor de ontvanger om hem te gebruiken. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, zijn er tal van ideeën te bedenken. Misschien een mooie foto of juist grappige visual met een knipoog naar uw werk. Of wat dacht u van een inspirerende quote? Wij denken graag met u mee over een geschikt ontwerp voor uw deurhanger. Laat u verrassen!

Bekijk ook eens

Kartonnen labels laten bedrukken? Wij maken de mooiste labels voor verpakkingen, kleding of bijvoorbeeld voor een fles.
Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl