Digitaalkalender.png
Drukkerij Leeuwarden

U bent gevestigd in Leeuwarden en zoekt een drukkerij in uw regio? Flevodruk Harlingen is u graag van dienst.

Dit zijn uw voordelen
  • Scherpe tarieven voor zeer hoge drukkwaliteit
  • Meer dan 150 jaar ervaring
  • Razendsnelle service
  • Persoonlijk contact en gratis DTP hulp
  • Vestiging vlakbij Leeuwarden
Flevodruk letters pand.jpg

Drukkerij Leeuwarden

U bent gevestigd in Leeuwarden en zoekt een betrouwbare drukkerij in uw regio voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten van u verwijderd. Ons familiebedrijf verzorgt al meer dan 150 jaar het mooiste drukwerk voor vriendelijke prijzen. Elke order, groot of klein, wordt met de grootst mogelijke zorg in razendsnel tempo door ons afgehandeld. Bij Flevodruk Harlingen bent u altijd verzekerd van hoogstaande kwaliteit en persoonlijke service. We maken graag kennis met u en uw bedrijf.

Zonnepanelen1.jpg

Bewuste keuze

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt bij steeds meer organisaties een grote rol. Is dit voor uw bedrijf ook het geval? Dan is het goed om te weten dat u aan ons een 'groene partner' heeft. Wij drukken uw drukwerk namelijk voor een groot deel van onze eigen stroom, met onze zonnepanelen. In onze drukkerij kunt u realtime op een display zien hoeveel stroom wij opwekken en hoeveel CO2 kg wij besparen. Daarnaast beschikken wij over de volgende duurzame certificaten: ISO 14001:2004 Milieu, Duurzaam Inkoop, FSC en PEFC.

Krantklein.jpg

Wat mogen we voor u maken?

In onze drukkerij hanteren we verschillende druktechnieken. Wij drukken in vellenoffset, digitaal of coldset rotatie, het volgende voor u:

unsplash_CSQQ6_T0sks.jpg

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs in Leeuwarden voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in regio Leeuwarden ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

U zoekt een drukkerij in Leeuwarden?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact