Bureaulegger
Inspiratie overzicht

Bureaulegger

bureaulegger.jpeg

Bureauleggers zijn handig en efficiënt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u dé bureaulegger krijgt die u wilt!

Al uw notities op één plek

Handig in gebruik en sfeervol op ieder bureau. De bureaulegger mag op uw werkplek zeker niet ontbreken! Wij drukken uw bureaulegger - ook wel onderlegger genoemd - in een mooie en goede beschrijfbare kwaliteit. Maak tijdens een telefoongesprek makkelijk en snel aantekeningen of gebruik uw bureaulegger als memoblok. Uw bureau ligt nooit meer bezaaid met allerlei losse briefjes en zoeken tussen al die gekleurde post-its hoeft ook niet meer!

 

Huisstijl en professionele designs

Wij kunnen uw bureaulegger helemaal maken zoals u wilt, inclusief een prachtig design. Zo kunt u uw bedrijf, reclame-uiting en iedere boodschap, duidelijk en helder laten zien. Natuurlijk wel met stijl. Dus, niet té opvallend, maar precies aansluitend op uw wens. Handig om te weten: vrijwel alle ontwerpen voeren wij uit met een overzichtelijke jaarkalender! Ook heeft u voldoende ruimte voor uw laptop of toetsenbord en natuurlijk is er ook plaats voor... een kop koffie!

 

Uw bureaulegger helemaal op maat

Standaard maken wij bureauleggers van 25 tot 30 vellen die boven of onder zijn gelijmd op een stevig onderbord. Het formaat is doorgaans altijd A2. Het voordeel van Flevodruk is dat wij uw bureaulegger helemaal op maat maken. Wat u ook wilt, wij maken dé bureaulegger die helemaal past bij uw stijl en wensen.

 

Dus wilt u liever een ander formaat, meerdere papiervellen en een eigen design? Laat het ons weten!

 

  Terug naar het overzicht

Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact